O nás

Sme tu pre Vás už viac ako 20 rokov :)

Naša cestovná kancelária vznikla v roku 1993, kedy sme si povedali, "stačilo už práce pre iných, skúsime to sami". Pôvodne boli našim nosným produktom najmä zájazdy do európskych hlavných miest pre organizované skupiny, ktoré nás poznali už z našich predchádzajúcich pôsobísk. Počet destinácií sa postupne rozširoval a cestu k nám si našli individuálni aj firemní klienti. Aj keď sme sa časom stali známi najmä ako špecialisti na poznávacie zájazdy, s našimi firemnými klientmi sme stihli za tie roky pobehať skoro celý svet, od Dubaja, cez Mexiko, Južnú Afriku, Malajziu, až po Austráliu.

Dnes ponúkame viac ako 60 vlastných programov, cez 200 termínov, lyžovanie, exotiku ako aj pobytové zájazdy iných cestovných kancelárií, ktoré prešli našim prísnym výberom. Našu ponuku nájdete vo všetkých dobrých vyhľadávačoch a u viac ako 500 predajcov po celom Slovensku i v Čechách. Ako jedna z prvých cestovných kancelárií sme priniesli na Slovensko možnosť úplnej online objednávky zájazdov. Naše služby sa snažíme stále skvalitňovať a ponúkať Vám stále viac. Na našej stránke nájdete tie najlacnejšie hotely, hostely, autá a letenky.

Samozrejme za dvadsať rokov sa nám nevyhli ani problémy. Prežili sme pokazené autobusy, chrliace sopky, skrachované letecké spoločnosti, nepriazeň počasia i osudu. Našich klientov sme však nikdy nenechali „v štichu“ a vždy sme sa pre nich snažili urobiť maximum. Dúfame, že z vlastných chýb sme sa poučili, a to čo naša chyba nebola, to sa nám viac nestane.

Počas našej existencie sme vystriedali viacero kancelárskych priestorov v užšom či širšom centre Bratislavy, až sme nakoniec zakotvili vo vlastnom priestore na Záhradníckej ulici. O Vaše pohodlie sa postupne starali Katka, Ľubica, Evička, Ivona, Judka, Lydka, Alenka, Lenka, Dominika, naša druhá Dominika, Zuzka, Karin, Lucka a Majka. V súčasnosti sa na Vás milo usmieva a na otázky Vám odpovedá Milan.

Za náš úspech ďakujeme samozrejme aj množstvu našich skvelých sprievodcov, vodičov, partnerov, ktorí pre nás i pre Vás zabezpečujú služby na tej najvyššej úrovni a samozrejme Vám, našim klientom, ktorí nás svojimi pripomienkami posúvate stále dopredu.

Ďakujeme a tešíme sa kedy opäť využijete naše služby !

 

Prihláste sa pomocou:

alebo cez Váš email:

Prihlásenie predajcu: