Pre organizácie

Firemné akcie, zájazdy, eventy, kongresy, konferencie, školenia, semináre, podujatia

Ak ste kolektív a potrebujete akúkoľvek službu cestovného ruchu doma či v zahraničí (ubytovanie, doprava, odborný program, zorganizovanie akéhokoľvek podujatia a podobne) a máte predstavu o destinácii, termíne a programe, radi vám pomôžeme. Ako inšpirácia Vám môže slúžiť naša bohatá ponuka zájazdov a pobytov. Ak nenájdete presne to čo hľadáte, pomôžeme Vám Vašu predstavu presne „ušiť na mieru.“ Náplňou programov môžu byť tematicky zamerané akcie na históriu, gastronómiu, vinárstvo, šport, wellness, návštevy odborných výstav a veľtrhov, či umeleckých programov. Osobitne sú zaujímavé firemné akcie spojené s teambuildingom alebo rôznymi eventovými podujatiami.

Naše programy sú pripravované presne podľa požiadaviek objednávateľa. Konečné ceny sú závislé od druhu dopravy, kvality ubytovania, rozsahu požadovaných služieb a počtu osôb.

Našimi najčastejšími klientmi sú:
Firmy, organizácie, inštitúcie
Štátna správa a samospráva
Občianske združenia

Za posledné roky využili naše služby medzi inými: Úrad vlády SR, Ministerstvo vnútra, Ministerstvo pôdohospodárstva, Ministerstvo  zahraničných vecí, Akadémia Policajného Zboru SR, Zbor väzenskej a justičnej stráže, Justičná akadémia, Bratislavský samosprávny kraj, Tatra banka, Komora daňových poradcov, Konferencia biskupov Slovenska, Fincentrum, Coop Jednota Galanta, Dopravná akadémia Žilina, Nemocnica Poprad, Nemocnica Martin, Mestský úrad Nemšová, Združenie celiatikov, Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, Ekonomická univerzita v Bratislave, Technická univerzita Košice, Žilinská univerzita a mnohí ďalší.

Kontaktujte nás telefonicky:  02/55424229 (30),  0948 024 289
Alebo e-mailom:                   ck@paxtravel.sk

Prihláste sa pomocou:

alebo cez Váš email:

Prihlásenie predajcu: