Zľavy

Zájazdy si u nás zakúpite za rovnakú alebo nižšiu cenu ako v iných cestovných kanceláriách. Ponúkame rovnaké zľavy (First Minute, Last Minute, Pre verných zákazníkov...) ako samotný organizátor zájazdu.

Vernostné zľavy

Od sezóny 2018 sme spustili zľavový systém za body, ktoré získate za každý nákup v našej cestovnej kancelárií. Získané body môžete premeniť na zľavu pri ďalšom nákupe. Každé euro, ktoré u nás miniete, odmeníme jedným bodom. Podmienkou zbierania bodov je byť prihlásený v zákazníckej zóne (vpravo hore). Za každých 100 bodov získavate zľavu 1 EUR. CK PAXTRAVEL môže pri špeciálnych príležitostiach určiť iný výmenný pomer.

Počet nazbieraných bodov je evidovaný na zadanú emailovú adresu. Emailovú adresu je možné zmeniť v nastaveniach. Počet nazbieraných bodov a zľavu, ktorú si môžete uplatniť, sa dozviete pri každom ďalšom nákupe, po výbere termínu zájazdu. 

Ak ste si u nás zakúpili zájazd, hotel alebo prenájom auta v posledných troch rokoch (v sezónach 2019 až 2021) a chcete aby sme Vám prirátali body za Váš nákup, postup je nasledovný:

  1. ak ešte nie ste registrovaný, zaregistrujte sa do našej zákazníckej zóny
  2. pošlite nám email z emailovej adresy, s ktorou ste sa registrovali, so žiadosťou o prirátanie bodov a zmluvou o predchádzajúcom nákupe
Ak ste si od nás zakúpili službu a body Vám prirátané neboli (napríklad kúpa priamo na pobočke alebo nákup u provízneho predajcu), postupujte prosím rovnakým spôsobom.
 
Vzhľadom na začiatok používania bodového systému, v sezóne 2019 ponúkame našim verným zákazníkom aj dodatočnú vernostnú zľavu 3% na zájazdy z našej produkcie. Vernostnú zľavu nie je možné kumulovať so zľavou za včasný nákup ani so zľavou za nazbierané body. Pri objednávaní zájazdu cez internet napíšte nárok na zľavu do poznámky. Následne Vám pošleme naspäť upravenú zmluvu s odpočítanou zľavou.
 

Zľavy na zájazdy z našej vlastnej produkcie

Na väčšinu našich zájazdov ponúkame zľavu za včasný nákup. Výška zľavy je nasledovná:

7% na zájazdy s odchodom po 01.05.2020 pri zakúpení zájazdu do 31.01.2020
5% na zájazdy s odchodom po 01.06.2020 pri zakúpení zájazdu do 31.03.2020
3% na zájazdy s odchodom po 01.06.2020 pri zakúpení zájazdu do 30.04.2020

Informáciu, či sa aj na Váš vybraný zájazd vzťahuje zľava, nájdete buď v našom katalógu alebo na webovej stránke v poznámke k zájazdu. Cena zájazdu uvedená v objednávkovom formulári na web stránke, je už cena po zľave. Zľava sa vzťahuje na základnú cenu zájazdu.

Zľava pre držiteľov karty ISIC, ITIC, EURO<26

Na zájazdy, ktoré sú priamo našim produktom, si môžete uplatniť počas celého roka zľavu 5% zo základnej ceny zájazdu pre Vás a Vášho spolucestujúceho. Zľavu žiaľ nie je možné uplatniť spolu so zľavou za včasný nákup. Preto Vám ako bonus k zľave za včasný nákup ponúkame dodatočnú zľavu 1%. Pri objednávaní zájazdu cez internet napíšte nárok na zľavu a číslo Vašej karty do poznámky. Následne Vám pošleme naspäť upravenú zmluvu s odpočítanou zľavou.

Ďalšie podmienky poskytnutia zľavy držiteľom preukazov ISIC, ITIC, EURO<26 sú:

- zľava sa poskytuje iba na zájazdy, ktoré sú organizované priamo CK PAXTRAVEL
- zájazd je zakúpený priamo v kancelárií CK PAXTRAVEL alebo prostredníctvom internetu na webových stránkach CK PAXTRAVEL
- zľava sa vzťahuje na maximálne dvoch spolucestujúcich

Last Minute ceny na naše vlastné zájazdy spravidla neponúkame. Cena našich zájazdov je postavená vždy tak, aby sme ponúkli maximum kvality za primeranú cenu. Naše ceny sú také nízke, že ďalšie zľavy sú zbytočné ;)

My a zľavové portály

Garantujeme Vám, že zájazdy z našich katalógov nenájdete na zľavových portáloch. Zľavové portály majú slúžiť iba na predaj mimoriadnych akcií, nie na predaj celoročného produktu. Nechceme súťažiť s cestovnými kanceláriami, ktoré vznikli včera a pri prvom probléme tu už nebudú, čo sa už viac krát ukázalo.

Odmietame súťažiť nereálnymi cenami a šetriť na sprievodcoch, ubytovaní, ostatnom zabezpečení zájazdu alebo nebodaj tlačiť na dopravcov aby zanedbávali bezpečnosť prepravy. Vopred nám je ľúto klientov, ktorí sa stanú obeťami takýchto praktík. Veríme, že kvalitne poskytované služby budú mať na trhu vždy svoje miesto.

Prihláste sa pomocou:

alebo cez Váš email:

Prihlásenie predajcu: