DOSTALI SME KRÁSNU POCHVALU :)

Dobrý deň,

v sobotu sme sa vrátili z Ríma, kde sme boli na zájazde Prázdniny v Ríme. Chceli by sme sa Vám poďakovať najmä za:

1. výborne zorganizovaný zájazd - drobnosti typu hotel v dosahu metra, možnosť ubytovať sa hneď ráno po príchode do Ríma veľmi pozitívne ovplyvnia dojem z celého zájazdu. Hotel bol veľmi fajn, v príjemnom prostredí a to, že bol kúsok od stanice metra nám umožnilo spoznať aj večerný a nočný Rím individuálne a spríjemniť nám tak ešte viac náš pobyt v tomto nádhernom meste.

2. úžasnú sprievodkyňu - pani Slávka K. bola naozaj skvelá, Rím má v malíčku, a to, že nás mohla sprevádzať  vo vnútri všetkých pamiatok bolo neoceniteľné, lebo sme sa dozvedeli veľké množstvo informácií. Rovnako to, že vedela poradiť, kde ísť na toaletu, kde sa ísť najesť, čo si ísť pozrieť v rámci voľného programu, veľmi oceňujeme, lebo nie vždy na poznávačke narazíte na takéhoto sprievodcu.

3. milých šoférov - okrem toho, že nás bezpečne všade doviezli, oceňujem to, že im nerobili problém urobiť maličkú zachádzku pri návrate do Bratislavy a na železničnej stanici zastaviť pre všetkých mimobratislavských dovolenkárov. K Istropolisu sme nakoniec dorazili iba jedenásti, takže bolo to veľmi milé gesto. Takisto to, že nám po ceste do Ríma pustili tematický film - Prázdniny v Ríme, aj keď to bolo asi v spolupráci so sprievodkyňou alebo Vašou CK.

4. zaujímavý program zájazdu - okrem pamiatok v Ríme nás veľmi nadchla aj návšteva antickej Ostie, kde pri troche fantázie vidíte pred sebou fungujúce rimanské mesto, mestečka Tivoli s krásnymi záhradami, kde sme si výborne oddýchli od ruchu veľkomesta a schladili sa pri vodných nádržiach, rovnako ako naši spolucestujúci oceňovali aj kúpanie pri mori (my tri sme si zvolili návrat do Ríma).

Takže, ako sa na záver našej cesty vyjadril náš spolucestujúci do mikrofónu v autobuse, tento perfektný zájazd nám dal všetkým viac, ako sme pôvodne od neho očakávali. Pre moju dcéru to bol darček k narodeninám a bola veľmi nadšená.

Ďakujeme ešte raz a prajeme Vašej cestovnej kancelárii ešte veľa spokojných klientov. Určite budeme podávať priaznivé referencie a v budúcnosti služby Vašej CK znovu využijeme.

S pozdravom
Marianna A., Rebecca A. a Zuzana K.

Prihláste sa pomocou:

alebo cez Váš email:

Prihlásenie predajcu: